Dětský den v BNSOFT

V pátek 21. června 2024 se areál BNSOFT proměnil v zábavní park plný smíchu a radosti. Konal se zde Dětský den, který jsme uspořádali pro naše zaměstnance a jejich rodiny. Tato akce byla nejen oslavou dětí, ale také skvělou příležitostí pro naše kolegy, aby si užili den plný zábavy a relaxace.

Zábava pro malé i velké

Pro naše nejmenší byly připraveny chůdy, badminton, aby využili svou energii k zábavě, dále si mohli vyzkoušet střelbu z luku nebo ze vzduchovky, pro vyhledavače klidnějších aktivit tu byly nachystány deskové hry a večerní táborák s opékáním špekáčků byl zlatým vrcholem akce.

Lahodné občerstvení

Bohaté občerstvení bylo samozřejmostí. Od řízečků, přes chlebíčky až po sladkosti zajistila občerstvení vyhlášená firma GATO. Pro rodiče nechyběla skvělá káva a lahodné zákusky, které si mohli vychutnat v klidu a pohodě. Pokud někdo preferoval zahnat žízeň takzvaně “po moravsku”, byla k degustaci nachystána vybraná vína a pěkně vychlazené pivo.

Společně jako rodina

Účast a pozitivní atmosféra byly důkazem toho, jak důležité jsou takové akce pro budování týmového ducha. Těšilo nás vidět naše zaměstnance, jak se baví se svými rodinami a přáteli, sdílejí zážitky a užívají si společný čas mimo pracovní prostředí. Pracovní prostředí je nejen místem, kde se odvádí kvalitní práci, ale také místem, kde se cítíte dobře.

Závěrem

Dětský den v BNSOFT byl více než jen oslavou dětí – byl to den, kdy jsme mohli ukázat, jak moc si vážíme našich zaměstnanců a jejich rodin. Jsme hrdí na to, že můžeme vytvářet takovéto příležitosti, které spojují naše kolegy a posilují naši firemní kulturu.

Děkujeme všem, kteří se na organizaci této akce podíleli, a těšíme se na další společná setkání. Vaše BNSOFT – místo, kde práce a rodina jdou ruku v ruce.